Kapositas News

 

Νώντας Καποσίτας
πλαστικός χειρουργός

Τηλεφωνείστε τώρα! 210-6401004
24 ώρες, ανοικτή
επικοινωνία

 

  Παγκόσμια νέα πλαστικής χειρουργικής
Παγκόσμια νέα πλαστικής χειρουργικής
RSS Feed

   

www.surgery.org news-release

http://breastimplantsafety.org

 

Τελευταία νέα

NEΟ Αυξητική στήθους με λίπος. Υπέρ και κατά

Η αυξητική ή προσθετική του στήθους είναι μια επέμβαση που ονειρεύονται πολλές γυναίκες και μάλιστα εάν είναι δυνατόν χρησιμοποιώντας το δικό τους λίπος από την κοιλιά τα ισχία,ή τους μηρούς βελτιώνοντας παράλληλα και το περίγραμμα του σώματος τους. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται κατά πόσο μια τέτοια επέμβαση είναι ασφαλής και αποτελεσματική.

περισσότερα...

NEΟ Ανθρώπινα πτώματα ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους με τεχνητούς μυς

Αμερικανοί πλαστικοί χειρούργοι κατόρθωσαν να κάνουν ανθρώπινα πτώματα να ανοιγοκλείσουν τα μάτια τους χάρη σε τεχνητούς μυς, ένα επίτευγμα που στο μέλλον μπορεί να βοηθήσει χιλιάδες ασθενείς, οι οποίοι πάσχουν από παράλυση στα βλέφαρα και στο πρόσωπο, να μπορέσουν και πάλι από μόνοι τους να ανοιγοκλείσουν τα μάτια τους.

περισσότερα...

NEΟ Αισθητική και επανορθωτική πλαστική χειρουργική

Δύο τομείς της ίδιας ειδικότητας που εργάζονται η μια για την άλλη.

Οι τεχνικές των σύγχρονων πλαστικών χειρουργών ουσιαστικά αμβλύνονται μεταξύ αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής.

περισσότερα...

CelebritiesNEΟ Under the knife: Celebrity Plastic Surgery

Ο καθημερινός ανταγωνισμός των Celebrity δημιουργεί ένα αίσθημα συνεχούς και σταθερής βελτίωσης της εμφάνισης.

Όλες και όλοι θέλουν να διορθώσουν την μύτη τους,το σώμα τους,το στήθος και γενικά να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο των casting.

περισσότερα...

Heidi MontagNEΟ Η Heidi Montag πέρασε από το νυστέρι των πλαστικών χειρουργών

Μπορείτε να δείτε πως η Heidi Montag πέρασε την πόρτα των πλαστικών χειρουργών.

Η star του τηλεοπτικού reality υπεβλήθη σε επεμβάσεις πλαστικής και το video προβλήθηκε στο Entertainement

περισσότερα...

NEΟ Πλαστική χειρουργική και εύρεση εργασίας

Πως μπορεί η πλαστική χειρουργική να βοηθήσει άνδρες και γυναίκες στην αγορά εργασίας

Δείτε το σχετικό Βίντεο στο CNN

περιστοματικές ρυτίδεςNEΟ Μελέτη δείχνει ότι οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στην δημιουργία περιστοματικών ρυτίδων στο πρόσωπο απ' ότι οι άνδρες.

Από μια τελευταία μελέτη που δημοσιεύθηκε στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Aesthetic Surgery Journal δείχνει ότι υπάρχει διαφορά στην εμφάνιση ρυτίδων στο πρόσωπο κυρίως περιστοματικά με τις γυναίκες να εμφανίζουν πιο πολλές αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες απ' ότι οι άνδρες.

περισσότερα...

NEΟ Νέες οδηγίες πριν τις πλαστικές επεμβάσεις μετά απο Βαριατρική χειρουργική (απώλειας βάρους)

Τα τελευταία χρόνια με τη ραγδαία εξάπλωση της παχυσαρκίας, έχουν αυξηθεί και οι λεγόμενες βαριατρικές επεμβάσεις. Η Ενδοκρινολογική Εταιρεία των ΗΠΑ εξέδωσε πρόσφατα νέες, κλινικές οδηγίες για τη φροντίδα των ασθενών μετά το χειρουργείο.

περισσότερα...

Μεταμόσχευση προσώπουNEΟ Ολική μεταμόσχευση προσώπου στην Ισπανία

Ο 43χρονος άνδρας στον οποίο πραγματοποιήθηκε μεταμόσχευση προσώπου πάει πολύ καλά, ανακοίνωσε ο Πέντρο Καβάντας, επικεφαλής της χειρουργικής ομάδας που ανέλαβε το δύσκολο αυτό έργο, διευκρινίζοντας ότι είναι η πρώτη επέμβαση του είδους που περιέλαβε τη μεταμόσχευση γλώσσας και γνάθου.

περισσότερα...

κοιλιοπλαστικήNEΟ H γρήγορη σίτιση μετά την κοιλιοπλαστική (tummy-tuck) οδηγεί τους ασθενείς γρήγορα στο σπίτι τους.

Η γρήγορη σίτιση των ασθενών με κοιλιοπλαστική δεν συνοδεύεται με αύξηση της ναυτίας και του εμετού μετά την επέμβαση.
Η Αμερικανική Εταιρεία πλαστικής χειρουργικής (A.S.A.P.S) δηλώνει ότι σιτίζοντας τους ασθενείς μετά την κοιλιοπλαστική γρήγορα τους οδηγεί γρήγορα εκτός κλινικής.

περισσότερα...

NEΟ Κάπνισμα και πλαστική χειρουργική

Η σχέση του καπνίσματος με την πλαστική χειρουργική έχει απασχολήσει την παγκόσμια κοινότητα των πλαστικών χειρουργών κυρίως στις ΗΠΑ

Δείτε το σχετικό Βίντεο στο CNN

Γυναικομαστία-μείωση του ανδρικού στήθους

Είναι μια δημοφιλής επέμβαση που δημιουργεί αίσθημα αυτοπεποίθησης στους άνδρες με το μεγάλο στήθος.

Η επέμβαση αυτή γίνεται για να ελαττώσει τους μεγάλους ανδρικούς μαστούς και η κατάσταση είναι γνωστή σαν γυναικομαστία ή σαν ψευδογυναικομαστία από εναπόθεση λίπους σε υπέρβαρα άτομα.Η γυναικομαστία προσβάλλει όλες τις ηλικίες.

περισσότερα...

Έφηβοι και πλαστική χειρουργική

Συλλέγοντας τις στατιστικές τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι έχουμε μια αύξηση των αισθητικών επεμβάσεων όμως το ποσοστό των νεαρών ασθενών 18 ετών και κάτω παραμένει σταθερό με δημοφιλέστερες επεμβάσεις το 2009 τις μη επεμβατικές όπως αποτρίχωση και χημικά πίλινγκ σύμφωνα με την American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS).

Η πιο συχνή επέμβαση σε αυτή την ομάδα των ασθενών το 2009 ήταν η ρινοπλαστική. Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς σε επιλεγμένες περιπτώσεις εφήβων μπορεί να έχουμε θετική επίδραση στον ψυχικό τους κόσμο κάνοντας μια επέμβαση.

περισσότερα...

Το FDA ανακοίνωσε την χρήση της Οναβουτιλινικής τοξίνης Botox ® για την προφυλακτική θεραπεία για την χρόνια ημικρανία σε ενήλικες

Η Allergan ανακοίνωσε οτι ο οργανισμός φαρμάκων και τροφίμων των ΗΠΑ γνωστό σαν FDA ενέκρινε την χρήση της Οναλοβουτιλινικής τοξίνης (Botox R) για την προφυλακτική θεραπεία των πονοκεφάλων σε ενήλικες με χρόνια ημικρανία που είναι μια νευρολογική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από ιστορικό ημικρανίας και οι ασθενείς υποφέρουν 15 και πλέον ημέρες τον μήνα με πονοκεφάλους που διαρκούν 4 ώρες η περισσότερο την ημέρα

περισσότερα...

Νέα μελέτη δείχνει ότι η χειρουργική θεραπεία της ασυμμετρίας του στήθους
βελτιώνει την ποιότητα ζωής των γυναικών.

Ενδείξεις από μια μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Νοέμβριο του 2007 στο περιοδικό της Αισθητικής χειρουργικής δείχνει ότι η διόρθωση της ασυμμετρίας των μαστών (δυσανάλογο μέγεθος στήθους) βοηθάει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών και επίσης αυξάνει την αυτοπεποίθηση των παράλληλα. Πρέπει να ξέρουμε ότι η ασυμμετρία ή ανισομαστία όπως λέγεται δεν είναι σπάνια μια και είναι πολύ μικρός αριθμός γυναικών που έχουν το απόλυτα συμμετρικό στήθος.

περισσότερα...

Νέα τεχνική Αύξησης του στήθους με τοποθέτηση του ενθέματος Subfascial (SF Technique)

Η αύξηση του στήθους γίνεται έως τώρα με την τοποθέτηση του ενθέματος κάτω από τον αδένα η κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ. Και οι δύο θέσεις έχουν υπέρ και κατά και έχουν τους υποστηρικτές τους.

περισσότερα...

Πώς να διαλέξετε το καταλληλότερο μέγεθος ενθέματος: Ένα ζήτημα Αισθητικής στην επέμβαση της αύξησης των μαστών.

Η επέμβαση της αύξησης των μαστών δίνει την δυνατότητα στην γυναίκα να διαλέξει το μέγεθος του στήθους το οποίο κατά την γνώμη της βελτιώνει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση της.

περισσότερα...

Ανόρθωση μαστών : Παλιές και νέες απόψεις

Στις σημερινή κοινωνία, όπως και τις παλιότερες δια μέσου όλων των εποχών, το σφριγηλό, ανορθωμένο, γυναικείο στήθος συμβολίζει την νεότητα, την υγεία,και την ζωντάνια ενός ατόμου. Όμως με την πάροδο της ηλικίας, της αυξομείωσης του σωματικού βάρους κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, η και της μεγάλης απώλειας βάρους μετά από δίαιτα το στήθος χάνει τον όγκο του αλλά και την ελαστικότητα με αποτέλεσμα να αρχίζει να χαλαρώνει και μερικές φορές οι θηλές να «βλέπουν» προς τα κάτω όπως λέμε στην γλώσσα της πλαστικής χειρουργικής.

περισσότερα...

Θέλετε να κάνετε πλαστική; τότε η τάση είναι η λογική αλλαγή και όχι η υπερβολή

Παρά την δημοτικότητα των «makeover» reality show, oι περισσότεροι Αμερικανοί που σκέφτονται την αισθητική πλαστική χειρουργική δεν θέλουν δραστικές αλλαγές στην εμφάνιση τους, σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε 1000 Αμερικάνικα σπιτικά, για λογαριασμό της Αμερικάνικης Εταιρείας πλαστικής χειρουργικής.

περισσότερα...

Κυτταρίτιδα : νεότερα

Οι περισσότερες γυναίκες πάσχουν από κυτταρίτιδα μια πάθηση όπου το δέρμα εμφανίζεται με «λακάκια» και αφορά τους μηρούς, τα ισχία, και τους γλουτούς. Οι πάσχοντες που επισκέπτονται τους πλαστικούς χειρουργούς, συχνά ρωτάνε πώς θα λύσουν το πρόβλημα τους.

περισσότερα...

Πλαστική χειλέων

Τα αισθησιακά χείλη αποτελούν σημείο αναφοράς της ομορφιάς και του ερωτισμού σε ένα πρόσωπο.

Αν και η πλαστική χειλέων δεν είχε την απήχηση που είχαν οι άλλες αισθητικές επεμβάσεις, τελευταία έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον με τις νέες τεχνικές αύξησης των χειλέων. Οι σύγχρονες μέθοδοι γι’αυτό το σκοπό συνοψίζονται:

«Τα υλικά που έχουμε σήμερα στην διάθεση μας για αύξηση των χειλέων διαφέρουν ανάλογα με τον χρόνο δράσεως, δηλαδή για πόσο διάστημα μπορεί να διατηρηθεί το αποτέλεσμα», λέει ο Richard D. Aderson, πλαστικός χειρουργός στην Αριζόνα των ΗΠΑ, έχοντας κλινική εμπειρία 5 ετών χρησιμοποιώντας χοριακά μοσχεύματα, Gore-tex, Alloderm, και SoftForm.

Η εμπειρία του αφορά 400 περιπτώσεις, και αναφέρει λίγα προβλήματα με τους ασθενείς του.

Λιποαναρρόφηση: 10 μυστικά για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

Περισσότερο από 18 χρόνια εφαρμόζεται η λιποαναρρόφηση στις ΗΠΑ και έχει γίνει μια άκρως ασφαλής αισθητική επέμβαση. Η Αμερικάνικη Εταιρία πλαστικής χειρουργικής συνοψίζει την εμπειρία αυτών των 20 σχεδόν χρόνων σε 10 μυστικά για ασφαλή και αποτελεσματική λιποαναρρόφηση.

περισσότερα...

Design by