Βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρων με laser

Η περιοχή των βλεφάρων αποτελεί την πρώτη αισθητική περιοχή στο πρόσωπο που απαιτεί την φροντίδα του πλαστικού χειρουργού. Το δέρμα των άνω και κάτω βλεφάρων αρχίζει να χαλαρώνει με το πέρασμα του χρόνου και σταδιακά μαζί με τις σακούλες που είναι προβολή λίπους, δίνουν την εικόνα του κουρασμένου ή και μόνιμα θλιμμένου προσώπου. Η βλεφαροπλαστική είναι η επέμβαση που μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να δώσει στο πρόσωπο την χαμένη φρεσκάδα. Παράγοντες όπως το κάπνισμα, η κληρονομικότητα, ο κακός ύπνος και ο ήλιος μαζί με την ηλικία παίζουν σημαντικό ρόλο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Κάθε ένας με χαλάρωση του δέρματος των βλεφάρων είναι υποψήφιος για την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής είτε αφορά τα άνω βλέφαρα είτε τα κάτω βλέφαρα ή και τα δύο μαζί. Η κλασσική εικόνα που εμφανίζουν οι υποψήφιοι είναι χαλάρωση του δέρματος των άνω και των κάτω βλεφάρων. Όταν όμως εμφανίζεται η εικόνα του μόνιμα κουρασμένου προσώπου τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι η λύση βρίσκεται στην βλεφαροπλαστική.

Πολύ συχνά το χαλαρό δέρμα συνδυάζεται από σακούλες που αφορούν προβολή του λίπους το κόχγου που με την σειρά του επιδεινώνει την εμφάνιση των βλεφάρων. Οι σακούλες διορθώνονται στην διάρκεια της βλεφαροπλαστικής μαζί με το χαλαρό δέρμα.

Οι τομές της βλεφαροπλαστικής

Βλεφαροπλαστική

Η επέμβαση της βλεφαροπλαστικής γυρίζει το ρολόι του χρόνου 12 χρόνια πίσω.

Βλεφαροπλαστική

Κλινική εξέταση στο ιατρείο του Δρ Νώντα Καποσίτα

Κατά την διάρκεια της κλινικής εξέτασης από τον Κο Καποσίτα να αναφέρετε τι ακριβώς θα θέλατε να διορθώσετε και να ακούσετε προσεκτικά τι μπορεί η πλαστική χειρουργική να διορθώσει και τι όχι. Υπάρχουν περιοχές γύρω από τα μάτια που δεν εμπίπτουν στην βλεφαροπλαστική όπως λόγου χάριν οι ρυτίδες στο πλάι των ματιών γνωστές σαν το πόδι της χήνας και απαιτούν ενέσεις με βοτοχ για να εξαφανιστούν.Συμπερασματικά η βλεφαροπλαστική είναι ένα λίφτινγκ των βλεφάρων.


Δείτε τον Νώντα Καποσίτα σε επέμβαση βλεφαροπλαστικής

βλεφαροπλαστική

 

Βλεφαροπλαστική επέμβαση με laser

Η βλεφαροπλαστική γίνεται στην κλινική μας με τοπική αναισθησία και μέθη χωρίς πόνο. Η τομή στο άνω βλέφαρο γίνεται στη πτυχή του άνω βλεφάρου και στο κάτω βλέφαρο 1mm κάτω από τις βλεφαρίδες . Η τομή σταδιακά εξαφανίζεται και δεν φαίνεται σε λίγο καιρό. Τα μικρά ράμματα αφαιρούνται  5 ημέρες μετά την επέμβαση.

Βλεφαροπλαστική ανάρρωση

Μόλις τελειώσει η επέμβαση της βλεφαροπλαστικής τοποθετούμε παγοκύστεις για 2 ώρες για μείωση του πρηξίματος αλλά και των εκχυμώσεων.Θα παραμείνετε για 2 ώρες στην κλινική για να ολοκληρωθεί η παγοθεραπεία. Τις πρώτες 3 ημέρες θα έχετε ένα ήπιο πρήξιμο και μελανιές που μετά την 3η ημέρα ακολουθώντας τις οδηγίες μας θα αρχίσουν να υποχωρούν θεαματικά. Μετα την αφαίρεση των ραμμάτων θα είστε σε θέση να φορέσετε ένα ήπιο make-up.Τα αποτελέσματα της βλεφαροπλαστικής είναι άμεσα αλλά σταδιακά θα διαπιστώσετε ότι καθώς υποχωρεί το πρήξιμο τα αποτελέσματα της επέμβασης να είναι πολύ καλύτερα. Προληπτικά δίνουμε αντιβίωση και ειδικές οδηγίες περιποίησης της περιοχής.

Βλεφαροπλαστική σε άνδρα πριν
Βλεφαροπλαστική σε άνδρα μετά

Βλεφαροπλαστική σε άνδρα πριν και μετά από το αρχείο του Δρ Νώντα Καποσίτα

 

Βλεφαροπλαστική. Φωτογραφίες