Πλαστική για άνδρες

Τι θέλουν να κάνουν οι άνδρες

Η φιλοσοφία μας είναι ότι απευθυνόμαστε και στους άνδρες οι οποίοι σήμερα προσέρχονται όλο και πιο πολύ για μια ή περισσότερες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής είτε επεμβατικές είτε μη επεμβατικές.

Οι προτιμήσεις των ανδρών περιλαμβάνουν την ρινοπλαστική,το λίφτινγκ προσώπου και λαιμού,την βλεφαροπλαστική,την λιποαναρρόφηση της κοιλιάς,την ωτοπλαστική,την κοιλιοπλαστική μετά από αυξομειώσεις βάρους,τα ενθέματα σιλικόνης στο πηγούνι και στις γωνίες της κάτω γνάθου,την γυναικομαστία και φυσικά τις μη επεμβατικές θεραπείες όπως botox και υαλουρονικό.

Botox

Το botox περιέχει μια άκακη νευροτοξίνη η οποία μπλοκάρει την κίνηση των μυών στο μέτωπο. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή ενέσιμη θεραπεία που γίνεται από πλαστικούς χειρουργούς σε όλο τον κόσμο.Το botox εξαλείφει προσωρινά για 6 μήνες τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

Εφαρμόζεται:

Βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική αφαιρεί το δέρμα που είναι χαλαρό στα πάνω και στα κάτω βλέφαρα και αφαιρεί επίσης τις σακούλες από τα μάτια. Η βλεφαροπλαστική φρεσκάρει το πρόσωπο κατά 12 χρόνια.

Λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση διαμορφώνει το σώμα αφαιρώντας λίπος από διαφορετικά σημεία. Οι περιοχές στις οποίες μπορούμε να κάνουμε λιποαναρρόφηση είναι η κοιλιά,η πλάτη,οι βραχίονες,τα ισχία,τα πλαινά της κοιλιάς,τα γόνατα,οι γάμπες, κλπ.,

Λίφτινγκ λαιμού

Το λίφτινγκ του λαιμού είναι μια χειρουργική επέμβαση που βελτιώνει τα σημάδια της γήρανσης τεντώνοντας το χαλαρό δέρμα του λαιμού και της γραμμής της κάτω γνάθου. Παράλληλα βελτιώνει τις κάθετες γραμμές του λαιμού και αφαιρεί το τοπικό λίπος κάτω από το πηγούνι.

Γυναικομαστία επέμβαση

Η επέμβαση της γυναικομαστίας εξαφανίζει τον γυναικείο μαστό του άνδρα και δίνει ένα επιπεδωμένο στήθος. Η γυναικομαστία είναι η διόγκωση του ανδρικού μαστού που μπορεί να συμβεί μετά την εφηβεία. Οι αιτίες είναι ορμονικές μεταβολές,οι κληρονομικοί λόγοι,η παχυσαρκία και η χρήση φαρμάκων.

Ωτοπλαστική

Η πλαστική αυτιών είναι επίσης μια δημοφιλής επέμβαση στους άνδρες που έχει σκοπό να φέρει τα αυτιά πιο κοντά στο κεφάλι για να μην είναι πεταχτά.

Ρινοπλαστική διάφραγμα

Η ρινοπλαστική αφορά την βελτίωση της εικόνας αλλά και της λειτουργίας της μύτης. Η επέμβαση συνδυάζει την αισθητική ρινοπλαστική με την πλαστική του διαφράγματος για καλύτερη αναπνοή.

Δείτε μερικά παραδείγματα από το αρχείο των επεμβάσεων του Δρ Νώντα Καποσίτα

Περίπτωση ωτοπλαστικής σε άνδρα πριν μετά με πεταχτά αυτιά


Περίπτωση ρινοπλαστικής σε άνδρα με ταυτόχρονη αποκατάσταση της αναπνοής

Ρινοπλαστική-πλαστική μύτης-διά

Περίπτωση λιποαναρρόφησης κοιλίας,γυναικομαστίας και γυμναστικής

Γυναικομαστία σε bodybuilders