Η χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας στην πλαστική χειρουργική (image maker)

καλύτεροι πλαστικοί χειρουργοί Αθήνα

Τα τελευταία 10 χρόνια έχει αυξηθεί η χρήση προγραμμάτων σε υπολογιστές με εφαρμογή στην πλαστική χειρουργική. Αυτό διευκολύνει τον πλαστικό χειρουργό σε μερικές περιπτώσεις, να δείξει στον υποψήφιο πιθανά αποτελέσματα μιας επέμβασης.

Η χρήση των προγραμμάτων είναι εφαρμόσιμη κυρίως στο πρόσωπο (ρινοπλαστική, γενειοπλαστική, ενθέματα στις γωνίες της κάτω γνάθου).

Η χρήση των προγραμμάτων στην πλαστική στήθους δεν έχει την ίδια χρησιμότητα όσο η μέθοδος που χρησιμοποιούμε κατά την διάρκεια της κλινικής εξέτασης όταν πρόκειται για αυξητική στήθους,ανόρθωση μαστών, ή ακόμα μειωτική στήθους.

Σε άλλες περιπτώσεις όπως λιποαναρρόφηση,κοιλιοπλαστική,ανόρθωση γλουτών η κλινική εξέταση και η συζήτηση με τον Κο Καποσίτα θα είναι αρκετή για να κατανοήσετε το αποτέλεσμα της επέμβασης.

Σε όλες τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής μπορείτε να δείτε περιπτώσεις από το αρχείο του Νώντα Καποσίτα.

επέμβαση αισθητικής πλαστικής χειρουργικής
Η διαδικασία στηρίζεται στη ψηφιακή τεχνολογία των ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαρκεί 5-10 λεπτά.

 

Εκπαιδευτικά βίντεο του Δρ Καποσίτα με ενσωματωμένα animation των επεμβάσεων

Οι εκπομπές που έχετε την δυνατότητα να δείτε, έχουν σκοπό την απλή κατανόηση της κάθε επέμβασης (επιλογή υποψηφίων,σχεδιασμός της επέμβασης,ανάρρωση,κίνδυνοι).

Αυτό θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για αυτό που σκέφτεστε να κάνετε. Είναι καλύτερα να ξέρετε τις βασικές αρχές της επέμβασης που σας ενδιαφέρει, γιατί θα σας βοηθήσει να πάρετε την απόφαση, να κλείσετε το πρώτο σας ραντεβού με τον Κο Καποσίτα.

 

 

KAPOSITAS Channel. Η πλαστική χειρουργική Live!