PENTHOUSE MAY 2007

OUR DOCTOR

Όπως καταλαβαίνεις, η μόνη εμπειρία ενός συντάκτη του PENTHOUSE με την ιατρική είναι από τότε που έπαιζε τον γιατρό με την Αννούλα, και όταν κρατάει νυστέρι, το πολύ πολύ να καταφέρει να κόψει το καλαμάκι τού καφέ στα δύο, αν όχι το να κόψει κανέναν άτυχο συνάδελφο.
0 Dr. Νώντας Καποσίτας είναι ο άνθρωπος που μας βοήθησε, δίνοντας μας όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμασταν, για να είναι αυτό το άρθρο επιστημονικό και όχι μυθιστόρημα. Αν είσαι έτοιμος για τη μεγάλη αλλαγή, ο Dr. Καποσίτας θα αναλάβει τη μεταμόρφωση, αναβαθμίζοντας το look σου. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του στο 210 6401004 για να λύσει κάθε πιθανή απορία.

 

Κοιλιοπλαστική

Αν θέλεις η γκόμενα σου να αποκτήσει κοιλια όπως τα μεταμεσονύκτια μοντέλα που διαφημίζουν παρέα με τον Chuck Norris το AbPro, τότε θα πρέπει να καταφύγεις σε δραστικά μέτρα. Η κοιλιοπλαστική προσφέρει την απόλυτη λύση, μετατρέποντας τον ενιαίο, ταλαιπωρημένο από τα παϊδάκια κοιλιακό, σε flat μινιόν κοιλιά που με λίγη γυμναστική γίνεται εύκολα πρώτης τάξεως six pack. Τι ακριβώς είναι η κοιλιοπλαστική? Είναι η χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αφαιρείται λίπος και τμήμα του χαλαρωμένου δέρματος του κάτω μέρους της κοιλιάς, ενώ ταυτόχρονα τεντώνονται οι κοιλιακοί μύες.

Η επέμβαση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε γυναίκες έπειτα από εγκυμοσύνη, που το δέρμα τους έχει χαλαρώσει και δεν έχει επανέλθει, αλλά και σε άτομα με καλό περίγραμμα σώματος, που όμως ενοχλούνται από εναποθέσεις λίπους και χαλαρό κοιλιακό τοίχωμα που δεν βελτιώνεται με γυμναστική. Πόση ώρα κρατάει η επέμβαση? Το χειρουργείο διαρκεί 34 ώρες και γίνεται σε οργανωμένες κλινικές με τις οποίες συνεργάζεται ο πλαστικός χειρουργός. Μετά το χειρουργείο η γυναίκα θα νιώθει λίγο άβολα και θα έχει ένα αίσθημα τάσης στην κοιλιά, το οποίο απαλύνεται με παυσίπονα. Συνήθως παίρνει λίγες εβδομάδες για να νιώσει όπως πριν, ενώ οι περισσότερες επιστρέφουν στη δουλειά τους ύστερα από 10 περίπου ημέρες. Υπάρχουν κίνδυνοι από την επέμβαση?

Γίνονται χιλιάδες κοιλιοπλαστικές κάθε χρόνο, με απόλυτη επιτυχία. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα κάποιων επιπλοκών, που όλες όμοχ; αντιμετωπίζονται, όπως είναι το αιμάτωμα, ή κάποια λοίμωξη. Θα αφήσει σημάδι? Πα την επέμβαση είναι απαραίτητο να γίνει μια τομή, η οποία όμως γίνεται σε σημείο πάνω από το εφηβαίο, ώστε να καλύπτεται από το εσώρουχο.

Τι άλλο θα πρέπει να γνωρίζω? Για την καλύτερη επούλωση συνίσταται η διακοπή του καπνίσματος. Επίσης, άτομα που σκοπεύουν να χάσουν βάρος θα πρέπει να αποφύγουν την κοιλιοπλαστική ή να την αναβάλλουν. Πόσο κοστίζει? Από €4.000 έως €5.000

Πλαστική χειλιών

Αν τα αποτελέσματα της πλαστικής χειλιών έφερναν στην Angelina Jolie, θα ήταν από τις πιο hot επεμβάσεις. Επειδή όμως; πολύ πιο συχνά βλέπουμε αποτελέσματα που παραπέμπουν στην Donatella Versace, καλό θα ήταν να το σκεφτείς διπλά προτού αφήσεις την καλή σου να ασελγήσει πάνω στα χειλάκια της.

Bottox

Πολλές διάσημες γυναίκες της showbiz έχουν καταφύγει στο bottox, λίγες το παραδέχονται (τη σημαία κρατάει η Άντζελα). Αν πιστεύεις ότι μια επέμβαση lifting είναι too much προς το παρόν για το μωρό ή δεν τα πάει καλά με τα νυστέρια, η λύση είναι το bottox, που καταπολεμά τις δυναμικές ρυτίδες στο μέτωπο και τα μάτια και συσφίγγει το δέρμα του λαιμού. Αυτό που κάνει στηρίζεται στη δράση της αλλαντίασης, όταν αυτή χορηγείται σε μικρές δόσεις. Το φάρμακο μπλοκάρει τα νευρικά ερεθίσματα που στέλνονται σε συγκεκριμένους μυς του προσώπου, κάνοντας το να μην κινείται. Έτσι, δεν δημιουργεί ρυτίδες με τις συσπάσεις του. Πόσο διαρκεί η δράση του φαρμάκου;

To bottox αρχίζει να δρα 34 μέρες μετά και φτάνει στο maximum της δράσης του σε 15 ημέρες. Το αποτέλεσμα διατηρείται για 4-6 μήνες, πράγμα που εξαρτάται από τη δόση του φαρμάκου. Ύστερα από επανειλημμένες θεραπείες, το αποτέλεσμα γίνεται μόνιμο. Πόσο κρατάει η διαδικασία? To bottox είναι μια απλή διαδικασία που ολοκληρώνεται μέσα σε 5-10 λεπτά. Συνίσταται από τους ιατρούς η αποφυγή της δραστηριότητας για 2-3 ώρες μετά τη χορήγηση του φαρμάκου.

Πόσο κοστίζει? Από €400 μέχρι €600.


 

<< Back